15-06-07

Bloedend oor na de toest godsdienst!

het is tijd om veel proeven/examens/testen te maken. Jammer.  Ik kan daar echt niet mee lachen.  We hebben vandaag godsdienst gemaakt.  Het blad dat we van de juf kregen vroeg om het Onze Vader te schrijven.  Ja,ja, Onze Vader.  Gelukkig heb ik het goed gedaan.  Morgen zijn er geen toetsen, joepie, het is dan zaterdag.  Weet je trouwens dat een scoutsleider van me, Wouter, mijn nieuwe buurman wordt? Hij komt wonen tegenover ons huis, naast de bakker.  Tof, alle dagen scouts!!!

Wat ik ook nog wil vertellen is dat ons Marie graag met de schaar werkt.  Ze is nu bijna drie jaar en knippen is haar hobby, vooral in blaadjes van de bomen en blaadjes papier.  Maar vanmiddag maakte ze het wel echt bont; ze knipte het oortje van een klein poesje af.  Het bloed drupte er uit.  We hebben het oor met plakband dichtgemaakt.  Zitten wij nu met een gehandicapt poes.

---

PS.  Wie een poesje wil, mag er altijd eentje vragen.  We hebben ze ondertussen al een naam gegeven; de grijze muis heet Mona en de tijger hebben we George genoemd. 

22:39 Gepost door Simon & Lowie Wydooghe in Thuis | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dag lowie-eindelijk gelukt om een reactie door te sturen
leuke blog hoor-dat van die arme poes wist ik nog niet-is het oortje er weer aangegroeid?ik zal ook maar eens naar simon gaan zien en mischien is er tijd voor die blog van papa-groetjes

Gepost door: oma ingrid | 31-07-07

wat is dit nu weer?

Gepost door: oma ingrid | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.